Urologie

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

Abordarea medicala a unor afectiuni urologice (ca de exemplu, infectii urinare, hipertrofie benigna de prostata, calculi/litiaza renala) este combinata cu corectia chirugicala a anomaliilor congenitale sau a unor cancere in sfera genito-urinara.

Medicul specialist urolog se ocupa de investigarea incontinentei urinare, disfunctiilor sexuale, infertilitatii masculine.

Orice barbat trecut de varsta de 50 de ani trebuie sa vina, cel putin o data pe an, la medicul urolog . Pentru cei care au un istoric de cancer de prostata in familie, recomandarea specialistului este sa inceapa controlul periodic inca de pe la varsta de 45 ani.

Consultatiile permit medicului specialist sa precizeze diagnosticul diferitelor afectiuni urologice, sa prezinte optiunile de tratament si sa stabileasca procedeul terapeutic optim, in concordanta cu problemele pacientului.

In cadrul consultatiilor puteti beneficia si de servicii de ecografie urologica.

Consultatiile sunt asigurate de Dr. Med. Marius LAZAR.

Pentru consultatii si programari: