Echipa clinicii medicale private MEDO

Dr. Med. Radu Mihai MITREA
Medic primar, Director general

Administrator şi manager general la MEDO SRL. Membru fondator al asociaţiei patronale medicale MEDNET.

Prof. Li HONG

Specialist in acupunctura ZHENDAO.

Dr. Oana – Livia TUDORACHE
Medic stomatolog

Medic stomatolog, cu formatie profesionala si experienta dobandite la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”Bucuresti, membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

Dr. Med. Andreea BEJENARIU
Medic de Familie

Medic specialist medicina de familie si medic rezident Geriatrie si Gerontologie, cu formative profesionala si experienta dobandite la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, membru al Colegiului Medicilor Brasov.

Dr. Med. Olivia BALDEA
Medic Primar Alergologie

Medic primar alergolog cu formatie profesionala si experienta dobandite la UMF Cj Iuliu Hatieganu, membru al Colegiului Medicilor din Romania si numeroase participari la cursuri de perfectionare si conferinte din tara si strainatate.

Dr. Med. Raluca MAKK
Medic Specialist Neurologie
Dr. Med. Nicoleta TIGANEA
Medic De Familie

Medic specialist medicina de familie, cu formatie profesionala si experienta dobandite la Universitatea de Medicina Transilvania Brasov, membru al Colegiului Medicilor Brasov.

Dr. Med. Iulia GONTIA
Medic specialist Medicina Familiei, Ecografie generală
Dr. Med. Mirela GADIUTA
Medic Specialist Dermatolog
Dr. Med. Cristina IORDACHE
Medic Primar – Doctor In Stiinte Medicale
Dr. Med. Ion BARZESCU
Medic Specialist Medicina Familiei

Medic specialist Medicina Generala, cu formatie profesionala si experienta dobandite la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, membru al Colegiului Medicilor Brasov si numeroase participari la cursuri de perfectionare si conferinte din tara.

Dr. Med. Raluca DENES
Medic Specialist Endocrinolog

Medic specialist endocrinolog cu formatie profesionala si experienta dobandite la Universitatea de Medicina si Farmacie “ Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, membru al Colegiului Medicilor Brasov si numeroase participari la cursuri de perfectionare si conferinte din tara.

Dr. Med. Bianca DOKA
Medic Specialist Cardiolog
Dr. Med. Vasile MATYAS

Medic primar de medicina muncii, cu formatie profesionala si experienta dobandite la Universitatea de Medicina si Farmacie “ Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, membru al Colegiului Medicilor Brasov si numeroase participari la cursuri de perfectionare si conferinte din tara.

Dr. Med. Igor FABIAN
Medic
Dr. Med. Bianca HABA
Medic de Laborator
Dr. Med. Daniela MITREA
Medic de Laborator
Dr. Med. Ildiko TUROCZI
Medic de Familie