Tulburari de dinamica sexuala, frigiditate, anorgasmie, impotenta sau disfunctie erectila, iata doar citeva probleme cu care se confrunta pacientii cabinetelor de sexologie.

Terapia Zhendao, o noua metoda de acupuntura ce imbina traditia chineza cu medicina stiintifica de ultima ora, reprezinta o metoda eficienta si fara complicatii ce va poate ajuta in rezolvarea problemelor de natura sexulala, disfunctie erectila, impotenta in doar cateva sedinte de tratament.

Acupunctura Zhendao

Acupunctura Zhendao

Profesorul Xian Dehua este unul din cei 23 de specialisti din intreaga lume ce este specializat in astfel de terapie,  si in tratamentul acestor afectiuni. Tratamentul sau este unic in Europa iar experianta a 400.000 de cazuri tratate in China i-au adus prestigiu in intreaga lume.

Rata de succes al acestei terapii a fost demonstrata stiintific si este de peste 40 de ori mai eficienta decat acupunctura clasica, iar faptul ca nu apar complicatii in urma terapiei, cum se intampla in cazul tratamentelor medicamentoase (Viagra) , fac ca terapia Zehndao sa fie foarte apreciata si cautata.

Activitatea Prof. Dehua se desfasoara la noul centru medical MEDO din stada Cicoarei nr.8 zilnic intre orele 09.00-15.00. Pentru programari va rugam sa sunati la tel: 0268/41.24.21

Pentru mai multe informatii vizitati in situl nostru, sectiunea Medicina traditionala chineza.

 Majoritatea barbatilor pot avea izolat in timpul vietii probleme de erectie. Pentru altii insa acest lucru se intimpla mai des, mai ales odata cu cresterea in virsta. Se apreciaza ca in SUA jumatate din barbatii intre 40-70 de ani sufera de o forma de disfunctie erectila. In Romania statisticile arata ca peste 35 de ani unul din patru barbati sufera de disfunctie erectila.

Problema este ca multi barbati care sufera de aceasta boala nu se adreseaza medicului din jena fata de situatia lor. Probabil ca un procent mai mare de femei care nu au orgasm sufera in tacere. In trecut se considera ca 80% din aceste probleme au cauza psihologica. Astazi, pe masura ce investigatiile s-au modernizat, s-a vazut ca doar 20% din probleme au cauza psihologica, restul de 80% fiind date de cauze organice. Printre cauzele principale ale tulburarilor de dinamica sexuala putem enumera: stressul, unele medicamente, alcoolismul, tutunul, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, ca si orice boala care afecteaza sistemul vascular.

Din fericire in prezent exista numeroase medicamente care pot imbunatatii activitatea sexuala a unui cuplu. Din pacate odata cu inaintarea in virsta functia sexuala isi pierde din eficienta, alaturi de alte functii ale organismului. Si aceste cazuri pot beneficia de un tratament sexologic adecvat care se face respectind stricta confidentialitate.

In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de consultanta si de ultimele noutati in acest domeniu, inclusiv de medicatia adecvata.

Programările se pot face la sediul Centrului Medical Medo, Str, Cicoarei nr. 8A sau telefonic la  0268.412.421, luni-vineri orele 7,30-18,00 sâmbătă 8,00-12,00.