Medic de Familie

Medicii nostri au o singura grija: sanatatea ta

Serviciul de  medicina de familie al Centrului medical MEDO Brasov este un serviciu modern, organizat şi dotat în conformitate cu  standardele si normele europene.

Pentru a beneficia de intreaga gama de servicii oferite de Centru Medical MEDO, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, va puteti inscrie pe lista medicului de familie intr-un mod foarte simplu urmand pasii de AICI. Cand spunem 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, nu glumim. In centrul de permanenta MEDO gasiti la orice ora din zi sau din noapte un medic si un asistent medical care va pot oferi consultatii de Medicina Generala – Medicina de familie.

Ce beneficii oferim noi in plus fata de alte structuri de Medicina de Familie? Iata doar cateva dintre ele:

  • Noi depindem de programul dvs, nu dvs. de programul nostru;

  • Centrul de permanenta vine in completarea programului de medicina de familie;

  • Nu percepem plata pentru consultatiile fara programare. Apreciem ordinea si de aceea facem programari, dar din pacate nici noi si nici dvs. nu putem anticipa cand ne imbolnavim si de aceea urgentele au prioritate.

  • Medici specialisti pe diverse specializari stau la dispozitia dumneavoastra in aceeasi locatie.

Serviciul de Medicina de Familie asigură un management performant al problemelor pacienţilor, de la prevenţie şi până la monitorizarea bolilor cronice, cu programare sau chiar la solicitare în caz de urgenţe.

Preocuparea noastră este sa cream un serviciu de Medicina de Familie în care să primeze interesul dvs, să putem rezolva orice problemă de sănătate care nu necesită spitalizarea. Aproximativ 80-85% din problemele pacienţilor pot fi rezolvate în medicina primară, cu maxim de siguranţă, confort şi satisfacţie.

Medicul specialist de Medicina de Familie este si trebuie sa fie cel ce vegheaza la sanatatea dvs. ocupandu-se de managementul informatiilor si oferindu-va ajutor specializat pentru o mai buna orientare in sistemul medical.

In serviciul nostru de Medicina de Familie exista o preocupare permanenta pentru imbunatatirea comunicarii, aceasta reflectandu-se in rezultatele terapeutice si in relatiile de calitate medic-pacient.

Comunicarea permanentă cu pacienţii noştri se face prin mijloace moderne: telefon, email, newsletter-ul Medo News.
Activitatea medicală are la bază utilizarea ghidului de practică bazat pe dovezile şi protocoalele Centrului medical Medo.
La MEDO, pacienţii nostri se simt cu adevărat ca într-o familie. Pentru noi fiecare pacient este special!

Echipa de medici care asigura activitatea in centru de medicina de familie este formata din:

  • Dr. Med. Radu MITREA, medic primar

  • Dr. Med. Nicoleta TIGANEA, medic specialist

  • Dr. Med. Ildiko TUROCZI, medic primar

  • Dr. Med. Igor FABIAN, medic de familie

  • Dr. Med. Andreea BEJENARIU, medic specialist