Ambulanta

„Ajungem acolo unde ceilalti doar viseaza”

Serviciul de ambulantă MEDO este un serviciu privat, dotat cu ambulante denumite Unităti Medicale Mobile de Interventie si Transport, fiind pregătit pentru a răspunde solicitărilor clienţilor MEDO.

Nu este o alternativă a serviciului public.

Serviciul nostru de ambulanta este primul serviciu privat de ambulanta din Brasov.

Echipajele noastre sunt experimentate in transporturi medicalizate interspitalicesti si pe distante lungi, atat interne cat si internationale. Trei ambulante echipate la standarde europene cu monitor defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, targi politraume, truse de medicatie si truse de resuscitare cardiorespiratorie, aspirator de secretii, truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport etc., va stau la dispozitie.

Dotarile speciale reprezentate de targa vacumatica, targa cu tren de rulare escamotabil si cu sistem de fixare variabil, sisteme de incalzire / racire in celula de urgenta, permit transportul pacienţilor în cele mai bune condiţii de sigurantă. Acestea sunt facilitati care ne diferentiaza in mod pozitiv fata de celelalte servicii de ambulanta existente în Brasov.

Ambulantele sunt conectate intre ele cu Dispeceratul de asistenta medicala la domiciliu si cu Centrul medical, prin intermediul unui sistem de radiocomunicatii portabil, legat la internet si la o baza de date a pacientilor, in asa fel incat in fiecare moment informatiile sa fie de actualitate.

Accesibilitatea la serviciile de ambulanta MEDO este asigurata 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna, 365 de zile pe an. Colectivul tânar, cu media de vârsta sub 35 de ani este antrenat sa faca fata celor mai diverse activitati medico-chirurgicale, vizite la domiciliu, transporturi medicalizate în Brasov, în tara si în strainatate.

Medo nu asigura consultatii in regim de urgenta de grad „0”

Oferim asistenta medicala de urgenta pentru manifestarile culturale, artistice, competitii sportive.

Există acorduri de cooperare medicala directă cu:

  • International SOS Paris, SOS Londra, SOS Geneva

  • ALLIANZ WORLDWIDE CARE

  • Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti

  • Evacuari aeriene

  • ASB – Ambulanta germana

  • London Ambulance Service

  • ADAC – Automobil Club Germania

Pentru informatii suplimentare: