Medicina Traditionala Chineza – Acupunctura Zhendao

UN ACUPUNCTURIST ZHENDAO EMINENT, LUCREAZA LA MEDO BRASOV

Un NOU profesor chinez specializat in acupunctura Zhendao se afla la Brasov pentru a continua proiectul inceput de profesorul Xiao DEHUA.

Prof. Dr. LI HONG a predat la institutul BEIJING HANZHANG ZHENDAO, a fost directorul tehnic al spitalului ZHENDAO din BEIJING, consul al TEHNICII STIINTEI ZHENDAO CHINA si consul principal al INSTITUTIEI DE CERCETARE DE MASAJ BEIJING.

Prof. dr. Li HONG are o vasta experienta, avand la activ sute de mii de cazuri rezolvate prin acest gen de terapie, fiind unul dintre cei 25 de specialisti in acupunctura ZHENDAO din China.

In medie, un pacient necesita intre 3-6 sedinte pentru rezolvarea unei afectiuni. Fiecare sedinta dureaza aproximativ 3-5 minute.

In manevrele de stimularea a centrelor energetice este folosit un ac special, confectionat din titan, de unica folosinta. Metodele de asepsie sunt garantate si inlatura orice risc de infectare secundara.

Consultatia si tratamentul sunt oferite adultilor si copiilor, in urmatoarele afectiuni: afectiuni osteo-articulare si musculare, acute si cronice; tulburari neuromotorii si senzoriale; tuburari psihice; tulburari ale functiei erectile; tulburari functionale ale organelor interne; tulburari metabolice si endocrine; dezechilibre metabolice (obezitate etc.).

Pana in prezent au fost tratati la centru medical MEDO, prin aceasta terapie, peste 20000 de pacienti.

Activitatea se desfasoara la centrul medical MEDO din strada Cicoarei nr.8A, de marti pana vineri, intre orele 08.00-14.00.

Programari si informatii la numarul de telefon 0268 412 421, de luni pana vineri intre orele 08.00-18.00.