Consultatii Psihiatrie

consultatii psihiatrie

Psihiatria este o specialitate medicala care trateaza tulburarile psihice tinand cont de determinismul, substratul si expresivitatea clinica a acestora.

Tratamentul tulburarilor psihice implica abordare medicamentoasa si psihoterapeutica insotite de reabilitare psiho-sociala in scopul de a ameliora, sustine si mentine sanatatea mentala.

O alta parte integranta a asistentei de specialitate vizeaza organizarea serviciilor psihiatrice in vederea identificarii factorilor de risc si implementarii masurilor profilactice.

Stilul de viata din ce in ce mai solicitant si stresul cresc vulnerabilitatea persoanelor atunci cand se confrunta cu situatii de viata dificile. Tulburarile emotionale si dificultatile de adaptare la anumite situatii trebuie tratate cu intelegere si fara discriminare, pentru o mai buna sanatate mentala. Societatea perpetueaza o conceptie gresita despre consultatiile de psihiatrie si despre persoanele care sufera de afectiuni de natura psiho-emotionala, care a dus la stigmatizarea acestei specializari, dar si a pacientilor psihiatrici.

Un consult psihiatric ajuta la evaluarea starii socio-emotionale si ofera pacientului solutii si tratament personalizat in functie de fiecare caz in parte, dar si sfaturi pentru un stil de viata sanatos din punct de vedere emotional, dar si mental.

Clinica medicala privata Medo ofera consultatii de psihiatrie compensate, in contract cu CJAS Brasov, consultatiile fiind realizate de Dr. Med. Cristina IORDACHE – medic primar, doctor in stiinte medicale.

Consultatiile de psihiatrie din cabinetul nostru se realizeaza intr-o atmosfera confortabila, confidentiala si vei gasi aici un spatiu in care te vei simti in siguranta.

Pentru consultatii de psihiatrie si programari:

Contact