Asistenta Medicala Evenimente

Asistenta-Medicala-Evenimente-clinica-medicala-privata-Medo-Brasov

Clinica medicala privata MEDO Brasov asigura, de peste un deceniu, asistenta medicala la diferite evenimente desfasurate atat in judetul Brasov, cat si in tara. Fie ca organizati un eveniment cu mii de invitati, fie cu 100 de persoane, asistenta medicala trebuie considerata o prioritate. Centrul Medical Medo pune la dispozitia organizatorilor, echipaje medicale complete, cu medici si asistenti pregatiti pentru situatii de urgenta si cu competente in prim-ajutor si medicina de urgenta.

Asistenta manifestarilor publice la care se intrevede participarea unui numar mare de persoane obliga organizatorii, conform legii, sa puna la dispozite un echipaj specializat de asistenta medicala. Aceasta este considerata una dintre cele mai importante masuri de siguranta luata in cadrul desfasurarii unui astfel de eveniment.

Organizarea unui eveniment aduce cu sine si situatii imprevizibile care pot prezenta risc de accidente, situatii care nu pot fi controlate, incidente neprevazute, etc. Astfel, pentru a preintampina aparitia unor astfel de situatii care pun in pericol integritatea corporala a participantilor este necesara prezenta unui echipaj de asistenta medicala la locul desfasurarii eveimentului respectiv. Organizarea oricarui astfel de eveniment trebuie sa aiba in vedere, inainte de toate, securitatea participantilor.

Medo – 25 de ani de experienta in acordarea de asistenta medicala pentru evenimente

Experienta dobandita alaturi de cei care ne-au avut ca parteneri in multiplele evenimente la care am participat cu echipajele medicale de urgenta ne-a determinat sa fim din ce in ce mai profesionisti.

Feedback-ul pozitiv primit din partea organizatorilor, dar si solicitarile ce vin an de an din partea acestora reprezinta cartea noastra de vizita in fata acestora, dar si in fata altor clienti care nu ne cunosc activitatea, dar au incredere in a incepe o colaborare ce urmeaza a fi apoi, pe termen lung.

Asistenta medicala la evenimentele sportive, artistice si culturale este asigurata cu echipaj medical complet, conform necesitatilor organizatorilor si a contractului incheiat cu acestia. Fiecare contract este personalizat, atat in functie de scopul acestuia, cat si in functie de numarul de persoane participante.

Ambulantele de tip B1/B2 sunt echipate corespunzator astfel incat actul medical sa fie efectuat corespunzator fiecarei situatii aparute.

Asistenta Medicala Evenimente Sportive

Asistenta medicala profesionista la evenimente a devenit o masura esentiala de siguranta. Orice fel de sport de performanta implica un anumit risc pentru santatate, iar prezenta unui echipaj medical este o necessitate justificata. Ingrijirea medicala acordata la timp poate salva o viata.

O atentie speciala este oferita suportului medical de urgenta in cazul competitiilor sportive internationale. Echipajele Medo au 25 de ani experienta in acordarea de ingriiri medicale pe loc sau de urgenta pentru evenimente cu participare masiva a persoanelor sau evenimente publice sociale.

Conform Legii Sportului este obligatorie pre­zenta unei ambulante de tip B la orice competitie sportiva oficiala (articolul 55, alineatul 4 din Legea Sportului nr. 69/2000).

Pentru solicitarea unei ofertei personalizate pentru serviciul de asistenta medicala la evenimente, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa sunati la 0726 474 237.  Echipament modern, personal calificat, clinica medicala cu 25 de ani experienta

  Asistenta Medicala Evenimente Publice sau Private

  Echpajele clinicii medicale Medo Brasov asigura servicii medicale de urgenta pentru orice fel de eveniment public sau privat.

  Asistenta medicala de urgenta la evenimente sportive, spectacole in aer liber, festivaluri sau alte manifestari publice se solicita obligatoriu de catre organizator, pe baza unor contracte incheiate cu furnizorii de servicii de urgenta. Autoritatile publice aproba desfasurarea acestor evenimente numai in cazul in care asistenta medicala de urgenta este asigurata in mod adecvat, conform normelor in vigoare.

  Evenimente pentru care Clinica Medo a acordat asistenta medicala:

  • Stabilirea recordului mondial la saritura cu parapanta din balon, de la 11.500 m – martie 2006

  • Festivalul Cerbul de Aur Brasov

  • Concertul Europe la Brasov – august 2005

  • Filmarile Cold Mountain – 2002

  • Campionatul Romaniei la Hochei pe gheata

  • Asistenta medicala la meciurile locale ale F.C. Brasov – din 2006

  • Decernarea premiilor MTV Romania 2011

  • Campionatul Mondial de Juniori la Patinaj Artistic si Hochei pe gheata – 2010

  • Campionatul National de Rugby Juniori / seniori

  • Campionatul National de baschet – 2010

  • Concursul de viteza masini in linie dreapta, Primaria Brasov – 2010-2011

  • Cursa Traznitilor 2012, Poiana Brasov

  Clinica medicala privata Medo Brasov isi rezerva dreptul de a pastra confidentialitatea asistentei medicale pentru evenimentele organizate din 2012 pana in prezent.