Consultatii Online Telemedicina Centrul Medical Medo Brasov

Programare Consultatie Online: 0730096600

Accesul la sanatate este prioritatea noastra, de aceea va punem la dispozitie o modalitate simpla si rapida pentru a va pastra o stare de sanatate optima, fara a va deplasa la clinica.

Consultatiile online prin serviciul de Telemedicina sunt extrem de utile atunci cand distanta/situatia epidemiologica nu va permite sa ajungeti la cabinetul medicului sau cand situatia medicala devine urgenta si nu poate fi amanata.

 • Aveti nevoie de o consultatie medicala, insa nu va puteti deplasa la cabinetul medicului din diverse motive?
 • Afectiunile cronice va afecteaza si nu va puteti deplasa fizic la medicul de familie sau specialist?
 • Va simtiti rau si nu puteti merge la medic din cauza situatiei actuale?
 • Copilul dvs. a avut cateva simptome ingrijoratoare in ultimele zile?
 • Aveti intrebari despre analize medicale sau despre un tratament in curs?
 • Aveti nevoie de o a doua opinie medicala?
 • Parintii sau bunicii dvs. au nevoie de ajutor medical?

Programati o Consultatie Online  Centrul Medical Medo Brasov va pune la dispozitie serviciul de TELEMEDICINA, prin care puteti programa o consultatie online la una dintre urmatoarele specializari:

  Endocrinologie
  Alergologie
  Neurologie
  Medicina Generala

  Avantajele unei Consultatii Online prin Telemedicina

  Solicitarea unei Consultatii Online

  Dupa apelare nr. de telefon de mai sus  pentru programarea unei consultatii online, un membru al echipei Medo va prelua apelul si va solicita informatii despre motivul apelului, impreuna cu cateva date personale, necesare pentru realizarea consultatiei: Nume și Prenume, CNP, Telefon, Adresa de email.

  De asemenea, acesta va va raspunde la toate intrebarile legate de programare, procedura si preturi.

  Dupa aceasta discutie initiala, se va stabili o programare de comun acord, pentru o consultatie online la una dintre specialitatile disponibile.

  Cum se Realizeaza o Consultatie Online prin Telemedicina?

  Consultatiile video propriu-zise prin serviciul Telemedicina, se desfasoara dupa urmatorii pasi:

  Urmarire Post-Consultatie

  Situatia medicala a fiecarui pacient reprezinta o prioritate pentru noi. De aceea, dupa diagnostic si stabilirea unui plan de tratament eficient, se va realiza urmarirea pacientului, recomandat fiind un control periodic post-tratament.

  Intrebari Frecvente

  Daca va programatii online, un membru al echipei Medo va va transmite pretul consultatiei in discutia initiala. Daca alegeti sa complati cererea de programare, un reprezentant Medo va va contacta pentru a va comunica pretul. Confirmarea consultatiei va fi facuta numai in urma acceptului dvs. final.

  Serviciul de telemedicina al clinicii Medo este disponibil in programul urmator: L-V 09.00-19.00

  In primul rand, pentru ca medicul specialist sa aiba toate informatiile despre afectiunea dvs. Pentru a fi pregatit sa va consulte prin serviciul online si pentru ca aceasta consultatie sa nu dureze mai mult de 15-20 minute, va rugăm sa trimiteti toate documentele relevante situației dvs. medicale (scrisori medicale, bilete de externare, ecografii, RMN-uri, CT-uri și altele relevante) inainte de începerea consultatiei propriu-zise.

  Discutia initiala medic-pacient este extrema de importanta, realizand-se astfel o anamneza completa, impreuna cu analiza documentelor medicale trimise, a tratamentului in curs (daca este cazul). Medicul va solicita sa descrieti, daca considera necesar, anumite gesturi si senzatii pe care le simtiti, la fel ca la o programare fata in fata. Daca sunt necesare informatii suplimentare, analize medicale sau o consultatie in cabinet, medicul va va transmite toate aceste informatii.

  Consultatia este video, de aceea presupune sa aveti acces la tehnologia necesara unui apel video.

  In discutia initiala, un membru al echipei Medo va va explica metodele si modalitatile de plata disponibile. Plata se va realiza online, cu cardul bancar, in completa siguranta.