Testare ADN si Teste de Paternitate

cu cea mai mare Acuratete Garantata din Romania de laboratoarele Eurofins Medigenomix Forensik GmbH – Germania si DNA Diagnostics Center – SUA.

Un test de paternitate sau ADN va poate schimba viata si va poate raspunde la intrebarile care va framanta.

Va putem oferi sfaturi, dar si sprijinul si expertiza noastra in ceea ce priveste testarea paternitatii / maternitatii / gradului de rudenie, cat si in testele de determinare a genei ancestrale / etnicitatii,  telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro.

Clinica medicala privata MEDO va pune la dispozitie servicii profesionale, in conditii de maxima confidentialitate pentru orice tip de testare a ADN-ului, de la un simplu test de paternitate, la teste complexe pentru determinarea gradului inrudirii dintre două persoane sau chiar determinarea prenatala a paternitătii. Toate tipurile de testari genetice pe care vi le punem la dispozitie se realizeaza in mod normal prin recoltare de celule bucale. In cazuri speciale, acestea pot fi inlocuite cu probe secundare, cum ar fi: periuta de dinti, mucuri de tigara, material textil, amprenta pe hartie, mostre de tesuturi fixate in parafina, sange, fire de par, oase, dinti, etc.

testare ADN si teste de paternitate
Afla mai multe informatii despre Testele de Paternitate si ADN

Testul de paternitate este un test genetic care demonstreaza daca o persoana este sau nu tatal unui copil. Testul ADN este singurul in masura sa determine cu certitudine legatura de rudenie dintre persoanele testate.

Ce este?

Acest test determina daca un barbat este tatal biologic al unui copil.

De ce sa fac acest test?

Acest test se realizeaza in cazul in care doriti sa aflati daca un copil este sau nu al dumneavoastra dar nu doriti sa folositi acest test la autoritati. Toate testele noastre sunt realizate in colaborare cu laboratoare acreditate din afara tarii, iar probabilitatea acestui test de paternitate informativ este de minim 99,999%, analiza fiind facuta in mod normal asupra unui numar de cel putin 24 de markeri ADN autozomali de tip STR.

Cum se face acest test?

Testul de paternitate informativ se realizeaza de catre dumneavoastra in confortul propriei case. Va vom pune la dispozitie un kit de recoltare care consta in tampoane speciale de recoltare pentru fiecare persoana participanta precum si instructiuni detaliate privind procedura de recoltare.

Cine trebuie sa participe la acest test si ce acte am nevoie?

Testul se realizeaza in mod normal, intre un tata si un copil dar este posibil sa participe si mama. Deoarece recoltarea probelor se face de catre client la domiciliul sau, nu este necesara identificarea partilor participante.

Cum comand acest test?

Comanda se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 5-7 zile lucratoare iar rezultatele pot fi trimise pe mail sau prin curier.

Testul de paternitate legalizat determina legatura de rudenie dintre un tata si un copil prin analizarea unui numar de cel putin 24 de markeri genetici STR. Rezultatul acestui test poate fi folosit ca si proba atat in fata instantelor, cat si a altor autoritati.

Ce este?

Acest test demonstreaza daca un barbat este sau nu tatal biologic al unui copil.

De ce sa fac acest test?

Acest test se realizeaza in cazul in care doriti dovediti paternitatea unui copil in cazul unui proces sau in fata altor autoritati (pentru recunoasterea unui copil, pentru tagada paternitatii, pentru emigrare, pentru adoptie, in cursul unui proces in fata instantelor de judecata)
Toate testele noastre sunt realizate in colaborare cu laboratoare acreditate din afara tarii, iar probabilitatea acestui test de paternitate informativ este de minim 99,999%, analiza fiind facuta in mod normal asupra unui numar de cel putin 24 de markeri ADN autozomali de tip STR.

Cum se face acest test?

Testul de paternitate legalizat este realizat in clinica noastra doar pe baza de programare. Vor fi recoltate celule bucale de la fiecare participant de catre un asistent specializat iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cine trebuie sa participe la acest test si ce acte am nevoie?

Este nevoie de participarea ambilor parinti in cazul in care testul se realizeaza cu un copil minor. Identitatea se probeaza prin acte de identitate valabile (buletin, pasaport) pentru persoanele peste 14 ani si prin certificat de nastere pentru persoanele sub 14 ani.

Cum pot face o programare?

Comanda se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Rezultatul testului este disponibil in 5-7 zile lucratoare si pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Clinica noastra va ofera posibilitatea determinarii paternitatii inainte de nasterea copilui cu un grad de certitudine de 99,9%, iar testul prenatal non-invaziv nu prezinta nici un risc pentru mama sau pentru fat.

Cum se face acest test?

Testul se realizeaza utilizand celule bucale de la tata si probe de sange de la mama. Din sangele femeii gravide se izoleaza celule placentare care au aceeasi incarcatura genetica cu cea a fatului si care sunt eliminate in circulatia materna incepand cu saptamana a 9-a de sarcina. Acest test nu prezinta nici un risc pentru sarcina.
Acest test este realizat in colaborare cu DNA Diagnostics Center, cel mai mare furnizor de teste de paternitate si rudenie la nivel mondial, iar acuratetea acestui test este de 99,9%.

Unde se face acest test si cum pot face o programare?

Programarile se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 12 zile lucratoare in regim normal sau in 7 zile lucratoare in regim de urgenta iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Acest test ajuta la determinarea legaturii de rudenie pe linie paterna atat dintre frati buni (mama si tatal sunt comuni) cat si frati vitregi (au acelasi tata dar mamele sunt diferite).

De ce sa fac acest test?

Acest test se face in cazul in care se doreste determinarea legaturii de rudenie pe linie paterna intre doi sau mai multi frati, fara participarea tatalui.
Toate testele noastre sunt realizate in colaborare cu laboratoare acreditate din afara tarii, iar probabilitatea acestui test de paternitate informativ este de minim 99,9%, analiza fiind facuta in mod normal asupra unui numar de cel putin 24 de markeri ADN autozomali de tip STR.

Cum se face acest test?

Acest test poate fi efectuat atat pentru informare cat si pentru utilizare in instanta.
Pentru testul informativ nu este necesara deplasarea dumneavoastra la clinica. Va vom pune la dispozitie un kit de recoltare care consta in  tampoane speciale de recoltare pentru fiecare persoana participanta alaturi de instructiuni detaliate privind procedura de recoltare.
Testul legalizat se realizeaza la clinica noastra pe baza de programare. Vor fi recoltate celule bucale de la fiecare participant de catre un asistent specializat iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cine trebuie sa participe la acest test si ce acte am nevoie?

Testul informativ se realizeaza intre frati dar poate sa participe si mama/mamele acestora. In acest fel gradul de acuratete creste. Deoarece recoltarea probelor se face de catre client la domiciliul sau, nu este necesara identificarea partilor participante.
Pentru testul legalizat este nevoie de prezenta personala in clinica a fratilor precum si a mamei/mamelor in cazul in care testul se realizeaza cu un copil minor. Identitatea se probeaza prin acte de identitate valabile (buletin, pasaport) pentru persoanele peste 14 ani si prin certificat de nastere pentru persoanele sub 14 ani.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comenzile pentru testul informativ sau programarile testului legalizat se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 10 zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Testul de determinare a legaturii de rudenie dintre bunic si nepot se poate realiza in situatia in care tatal prezumtiv nu poate sau nu doreste sa participe la efectuarea unui test de paternitate.

Ce este?

Acest test determina legatura de rudenie pe linie paterna dintre bunici si nepoti.

De ce sa fac acest test?

Testul se face in situatia in care se doreste determinarea legaturii de rudenie pe linie paterna intre bunic/bunica si copil iar tatal nu poate sa participe.
Toate testele noastre sunt realizate in colaborare cu laboratoare acreditate din afara tarii, analiza fiind facuta in mod normal asupra unui numar de cel putin 24 de markeri ADN autozomali de tip STR.

Cum se poate face acest test?

Acest test poate fi efectuat atat pentru informare cat si pentru utilizare in instanta.
Testul informativ este realizat de catre dumneavoastra acasa. Va putem trimite oriunde in tara kitul de recoltare care consta in tampoane speciale de recoltare ce vor fi utilizate de fiecare persoana care urmeaza sa participe la test alaturi de instructiuni privind procedura care trebuie respectata pentru recoltarea corecta a probelor.
Testul legalizat se realizeaza la clinica noastra pe baza de programare. Un asistent specializat va recolta celule bucale de la fiecare participant iar probele se vor sigila in fata dumneavoastra.

Cine trebuie sa participe la acest test si ce acte am nevoie?

Testul informativ se realizeaza intre bunic/bunica paterna si un copil dar poate sa participe si mama. In acest fel gradul de acuratete creste. Datorita faptului ca recoltarea probelor se face de catre client la domiciliul sau nu este necesara identificarea partilor participante.
Pentru testul legalizat este nevoie de prezenta personala in clinica a bunicului/bunicii paterne precum si a mamei daca testul se realizeaza cu un copil minor. Identitatea persoanelor care vor fi testate se probeaza prin orice act de identitate valabil pentru persoanele peste 14 ani (buletin, pasaport) si prin certificat de nastere pentru persoanele sub 14 ani.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comenzile pentru testul informativ sau programarile pentru testul legalizat se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Rezultatul testarii este disponibil in maxim 10 zile lucratoare iar rezultatele se pot trimite prin curier oriunde in tara sau pot fi ridicate personal din clinica.

Testul avuncular este un test genetic prin care se stabileste legatura de rudenie intre unchi/matusa si nepot se realizeaza in conditiile in care tatal nu doreste sau nu poate sa participe la efectuarea unui test de paternitate standard.

Ce este?

Acest test determina legatura de rudenie dintre matusa/unchi si nepoti pe linie paterna.

De ce sa fac acest test?

Acest test se face in momentul in care se doreste determinarea legaturii de rudenie pe linie paterna intre matusa/unchi si copil iar tatal nu poate sa participe.
Toate testele noastre sunt realizate in colaborare cu laboratoare acreditate din afara tarii, analiza fiind facuta in mod normal asupra unui numar de cel putin 24 de markeri ADN autozomali de tip STR.

Cum se face acest test?

Acest test poate fi efectuat atat pentru informare cat si pentru utilizare in fata autoritatilor.
Testul informativ este realizat de catre dumneavoastra in confortul propriei locuinte. Va vom pune la dispozitie un pachet de recoltare care consta in tampoane speciale de recoltare pentru fiecare persoana care urmeaza sa participe la test precum si instructiuni detaliate privind procedura care trebuie urmata.
Testul legalizat se poate realiza la clinica noastra doar pe baza de programare prealabila. Se vor recolta celule bucale de la fiecare participant de catre un asistent specializat al clinicii iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cine trebuie sa participe la acest test si ce acte am nevoie?

Testul informativ se realizeaza intre matusa/unchiul patern si un copil dar este indicat sa participe si mama in cazul in care aceasta este disponibila. In acest fel gradul de acuratete al testului creste. Din cauza ca recoltarea probelor se face de catre participanti acasa, nu este necesara realizarea identificarii partilor participante.
Pentru testul legalizat este necesara prezenta personala in clinica a matusii/unchiului patern precum si a mamei sau a tutorelui in cazul in care copilul participant este minor. Identitatea se verifica prin acte de identitate valabile (buletin, pasaport) pentru persoanele cu varsta peste 14 ani si prin certificat de nastere pentru persoanele sub 14 ani.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comenzile pentru testul informativ sau programarile pentru testul legalizat se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in maxim 10 zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin e-mail sau prin curier direct la domiciliu.

Prin acest test se realizeaza profilul genetic individual al persoanei solicitante.

De ce sa fac acest test?

Acest test se realizeaza in situatia in care doriti ca pentru viitor sa aveti o inregistrare a codului dumneavoastra genetic.
Toate testele noastre sunt realizate in colaborare cu laboratoare acreditate din afara tarii, analiza fiind facuta asupra unui numar de cel putin 24 de markeri ADN autozomali de tip STR.

Cum se face acest test?

Acest test poate fi efectuat atat pentru informare cat si legalizat.
Testul informativ se realizeaza de catre dumneavoastra in confortul propriei case. Va vom pune la dispozitie un kit de recoltare care consta in tampoane speciale de recoltare pentru fiecare persoana participanta precum si instructiuni detaliate privind procedura de recoltare.
Testul legalizat se realizeaza la clinica noastra pe baza de programare. Vor fi recoltate celule bucale de catre un asistent specializat iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comenzile pentru testul informativ sau programarile testului legalizat se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 5-7 zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin e-mail sau curier.

Acest test determina daca doua persoane sunt inrudite pe linie paterna sau materna, indiferent de gradul de rudenie dintre acestea.

Cum se face acest test?

Testul informativ este realizat de catre dumneavoastra acasa. Va putem trimite oriunde in tara kitul de recoltare care consta in tampoane speciale de recoltare ce vor fi utilizate de fiecare persoana care urmeaza sa participe la test alaturi de instructiuni privind procedura care trebuie respectata pentru recoltarea corecta a probelor.
Testul legalizat se realizeaza la clinica noastra pe baza de programare. Un asistent specializat va recolta celule bucale de la fiecare participant iar probele se vor sigila in fata dumneavoastra.

Cine trebuie sa participe la acest test si ce acte am nevoie?

Testul informativ se realizeaza intre persoanele care doresc sa afle daca exista o legatura de rudenie pe linie paterna sau materna. Deoarece recoltarea probelor se face de catre client la domiciliul sau, nu este necesara identificarea partilor participante.
Pentru testul legalizat este nevoie de prezenta personala in clinica a partilor precum si a unui reprezentant legal in cazul in care testul se realizeaza cu un copil minor. Identitatea se probeaza prin acte de identitate valabile (buletin, pasaport) pentru persoanele peste 14 ani si prin certificat de nastere pentru persoanele sub 14 ani.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comenzile pentru testul informativ sau programarile testului legalizat se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 10 zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Aceste teste va ajuta sa identificati carui haplogrup apartineti prin analizarea ADN-ului mitocondrial sau al cromozomului Y.

Ce este?

In urma cu aproximativ 175.000 de ani, rasa umana moderna a luat nastere undeva in Estul Africii. In timp, oamenii au inceput sa migreze in afara Africii si sa populeze restul lumii si pe masura ce s-au stabilit in diferite regiuni geografice, ADN-ul lor a inceput aiba markeri distincti, creand astfel o inregistrare genetica a migrarii stramosilor nostri din lumea preistorica si pana astazi.
Clinica noastra va ofera posibilitatea testarii atat pe linie paterna cat si pe linie materna.
Testul de descendenta materna va descopera mostenirea ancestrala pe linie materna, folosind ADN-ul dumneavoastra mitocondrial (mtADN). Acest test este bazat pe faptul ca atat femeile cat si barbatii mostenesc acest tip de ADN, care se gaseste in celule, in exteriorul nucleului, doar de la mama. Aceasta contributie exclusiv materna ne permite sa urmarim linia materna a unei persoane pana la fondatorii maternali ai “clanului” si poate plasa indivizii in cadrul unui “haplogrup” – unul dintre cele aproximativ 20 de grupuri majore din care este constituita rasa umana.
Testul de descendenta paterna va ajuta sa descoperiti mostenirea dumneavoastra paternala preistorica. Aceast test se bazeaza pe analiza cromozomului Y al ADN-ului uman, care este transmis de la tata la copil, relativ nemodificat, tuturor generatiilor descendente. Acest test este disponibil doar pentru sexul masculin, avand in vedere ca analizeaza cromozomul Y pentru a determina carui haplogrup sau “clan” apartineti.

Cum se face acest test?

Acest test se poate realiza de catre dumneavoastra in confortul propriei case. Va vom pune la dispozitie un kit de recoltare care consta in cate tampoane speciale de recoltare pentru fiecare persoana participanta precum si instructiuni detaliate privind procedura de recoltare.
Testul se poate realiza si la clinica noastra pe baza de programare. Vor fi recoltate celule bucale de la fiecare participant de catre un asistent specializat iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comanda se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 25 de zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Testul GPS Origins™ analizeaza peste 800,000 de markeri autosomali din ADN-ul dumneavoastra pentru a va indica originea. Acest test identifica cand si cum s-a format ADN-ul dumneavoastra prin analizarea populatiilor care s-au unit pentru a crea linia dumneavoastra genetica.

Cum se face acest test?

Acest test se poate realiza de catre dumneavoastra in confortul propriei case. Va vom pune la dispozitie un kit de recoltare care consta in tampoane speciale de recoltare pentru fiecare persoana participanta precum si instructiuni detaliate privind procedura de recoltare.
Testul se poate realiza si la clinica noastra pe baza de programare. Vor fi recoltate celule bucale de la fiecare participant de catre un asistent specializat iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comanda se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 25 de zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Acest test analizeaza un numar de 45 markeri ADN autozomali de tip STR care influenteaza greutatea si va ofera o dieta si un plan de exercitii personalizat pe genotipul dumneavoastra. Rezultatul va ofera atat o analiza detaliata a acestori markeri genetici cat si recomandari personalizate a mancarurilor pe care le puteti consuma, a nevoii de nutrienti si a celor mai bune suplimente precum si exercitiile cele mai indicate pentru mentinerea greutatii optime.

Cum se face acest test?

Acest test se poate realiza de catre dumneavoastra in confortul propriei case. Va vom pune la dispozitie un kit de recoltare care consta in cate 4 betisoare de recoltare pentru fiecare persoana participanta precum si instructiuni detaliate privind procedura de recoltare.
Testul se poate realiza si la clinica noastra pe baza de programare. Vor fi recoltate celule bucale de la fiecare participant de catre un asistent specializat iar probele vor fi sigilate in fata dumneavoastra.

Cum comand acest test/Cum pot face o programare?

Comanda se realizeaza telefonic la numarul 0730 096 609 sau prin email la una din adresele: adn.medo@gmail.com sau mihaela.alexandru@medo.ro

Cand si cum primesc rezultatele?

Testul este gata in 25 de zile lucratoare iar rezultatele pot fi ridicate din clinica sau trimise prin curier.

Recoltarea probelor in clinica se poate face si in cursul zilelor de sambata si duminica sau in cursul zilelor de sarbatori legale contra unei taxe recoltare 300 lei.