Despre noi

Centrul Medical MEDO Brasov are un istoric de 25 de ani, fiind primul centru de asistenta medicala la domiciliu non-stop infiintat in Romania. Prezent de un sfert de secol pe piata medicala din Brasov, Medo insumeaza astazi peste 6000 de pacienti inscrisi pe listele medicilor de familie, o echipa medicala profesionista aflata la dispozitia pacientilor 24/7, un laborator propriu de analize medicale si consultatii de specialitate unice in aceasta zona a tarii.

Centrul Medical Medo Brasov a fost infiintat in 1994, intr-o perioada in care specialitatea “medicina de familie” nu exista inca, fapt care a dat nastere ideii de MEdic la DOmiciliu. Activitatea propriu-zisa a centrului de diagnostic si tratament Medo a inceput in 1995, cand au venit si primele solicitari din partea pacientilor.

Centrul Medical Medo Brasov

MISIUNEA NOASTRA

Inca de la inceput, misiunea Centrului de Diagnostic si Tratament Medo Brasov a fost crearea unui sistem medical modern, diversificat, cu baze materiale, logistice si umane performante, care sa satisfaca cerintele si necesitatile medicale ale pacientilor mileniului 3.
Serviciile medicale de specialitate aduse pacientilor sunt mai presus de orice, in aceeasi masura ca si cele aduse angajatilor si colaboratorilor nostri.

OBIECTIVE

Rezolvarea problemelor pacientilor, dar si clientilor corporativi este obiectivul principal al Centrului de Diagnostic si Tratament Medo Brasov, prin punerea la dispozitie a unui show-room medical cu dotari necesare pentru informarea acestora in legatura cu necesitatile si problemele medicale survenite, precum si posibilitatea inregistrarii si luarii in evidenta pentru accesul la serviciile diversificate MEDO.

Serviciile medicale ale clincii medicale private Medo sunt organizate in asa fel incat sa poata rezolva orice cerinta pana la nivel de spitalizare (exclusiv), la nivel national, dar si international.

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE SI VALORI

 • Accesul direct al pacientilor la sediul central Medo sau la centrele partenere MEDO pentru informare, identificarea si rezolvarea problemelor medicale

 • Accesul online la serviciile medicale ale Centrului de Diagnostic si Tratament Medo, pentru a fi permanent in legatura cu medicii curanti

 • Orientarea spre pacient

 • Responsabilitatea

 • Performanta

 • Pragmatismul

 • Respectul fata de nevoile in continua schimbare ale pacientilor

 • Integritatea

 • Loialitatea

 • Creativitatea

ISTORIC CLINICA MEDICALA PRIVATA MEDO BRASOV

De la momentul aparitiei pe piata serviciilor medicale din Brasov, Centrul Medical MEDO a depus eforturi sustinute pentru a fi Intotdeauna primii:

 1. Primul telefon mobil din tara folosit exclusiv pentru servicii medicale – 1994
 2. Primul serviciu de asistenta medicala privata la domiciliu, non-stop – 1994
 3. Primele servicii private de medicina muncii lansate pe piata brasoveana – 1995
 4. Primele servicii private de ingrijiri si consultatii la domiciliu – 1995
 5. Primul site din domeniul medical cu terminatia .ro – 1996
 6. Prima companie medicala in domeniul asigurarilor de viata – 1996
 7. Primul dispecerat medical privat, telefon 0268/966 – 1998
 8. Prima ambulanta privata din Brasov – 2001
 9. Primul si singurul centru medical din Brasov cu servicii medicale integrate pe principiul „rezolva pacientul” – 2001
 10. Primul card medical din Brasov – MEDOcard – 2001
 11. Primul centru de diagnostic si tratament din Europa unde se practică acupunctura Zhendao de catre un profesor specializat chinez – 2009
 12. Primul si singurul partener in Romania al companiei DNA Solutions – 2010
 13. Primul Centru de Permanenta din Brasov – 2011
 14. Primul centru medical partener Lyoness din Brasov – 2011
 15. Certificarea sistemului de management integrat al servicilor medicale de QEC Ltd Marea Britanie

ACREDITARI

Laboratorul Centrului Medical Medo Brasov are implementat standardul de calitate SR EN ISO 15189:2007, certificat RENAR.

De asemenea, clinica medicala privata MEDO a implementat sistemul de calitate pentru servicii medicale integrate conform standardului international ISO 9001:2008.

TESTIMONIALE

All One Health
SUA

ING Nederlanden
Asigurari de Viata

Colgate-Palmolive
Romania

Metro Cash & Carry
Romania