Ambulanta si Urgente Medicale

„Ajungem acolo unde ceilalti doar viseaza.”

Serviciul de ambulanta si urgente medicale al clincii medicale MEDO este un serviciu privat, dotat cu ambulante denumite Unităti Medicale Mobile de Interventie si Transport, fiind pregatit pentru a raspunde solicitarilor pacientilor MEDO.

Serviciul de ambulanta si urgente medicale al clincii medicale MEDO nu este o alternativa a serviciului public.

Serviciul nostru de ambulanta este primul serviciu privat de ambulanta si tratare a urgentelor medicale din Brasov.

Echipajele noastre sunt experimentate in transporturi medicalizate interspitalicesti si pe distante lungi, atat interne, cat si internationale. Trei ambulante echipate la standarde europene cu monitor defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, targi politraume, truse de medicatie si truse de resuscitare cardiorespiratorie, aspirator de secretii, truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport etc., va stau la dispozitie.

Dotarile speciale reprezentate de targa vacuumatica, targa cu tren de rulare escamotabil si cu sistem de fixare variabil, sisteme de incalzire / racire in celula de urgenta, permit transportul pacienţilor în cele mai bune condiţii de sigurantă. Acestea sunt facilitati care diferentiaza in mod pozitiv Centrul de Diagnostic si Tratament Medo fata de celelalte servicii de ambulanta existente în Brasov.

Ambulantele sunt conectate intre ele cu Dispeceratul de asistenta medicala la domiciliu si cu Centrul medical Medo, prin intermediul unui sistem de radiocomunicatii portabil, legat la internet si la o baza de date a pacientilor, in asa fel incat in fiecare moment informatiile sa fie de actualitate.

Accesibilitatea la serviciile de ambulanta si urgente medicale MEDO este asigurata 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Colectivul tanar, cu media de varsta sub 35 de ani este antrenat sa faca fata celor mai diverse activitati medico-chirurgicale, vizite la domiciliu, transporturi medicalizate in Brasov, in tara si in strainatate.

Clinica medicala Medo nu asigura consultatii in regim de urgenta de grad „0”.

Clinica medicala privata Medo Brasov ofera asistenta medicala de urgenta pentru manifestarile culturale, artistice, competitii sportive.

Există acorduri de cooperare medicala directă cu:

  • International SOS Paris, SOS Londra, SOS Geneva

  • ALLIANZ WORLDWIDE CARE

  • Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti

  • Evacuari aeriene

  • ASB – Ambulanta germana

  • London Ambulance Service

  • ADAC – Automobil Club Germania

Pentru informatii suplimentare serviciul de ambulanta si urgente medicale:

Contact