Consultatii si Ingrijiri la Domiciliu

Aducem sanatatea la tine acasa

consultatii si ingrijiri la domiciliu

Serviciul de consultatii si ingrijiri la domiciliu al Centrului Medical Medo Brasov este primul serviciu de asistentă medicala la domiciliu din zona Brasov.

Serviciul de consultatii si ingrijiri la domiciliu este adresat atat copiilor cat si adultilor, fiind foarte apreciat de pacientii nostri de-a lungul timpului, si creat special pentru cei care nu pot sau nu doresc sa se deplaseze de fiecare data cand au o problema medicala.

Medicii nostri sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, fiind pregatiti sa rezolve orice problema medicala comuna a pacientilor abonati sau neabonati ai clincii medicale private MEDO, in confortul casei lor. Avantajul il reprezinta examinarea pacientului intr-un mediu familiar, aspect care determina reducerea considerabila a stresului sau a posibilelor complicatii de natura medicala.

Pentru a veni in sprijinul oferirii unui serviciu medical de consultatii la domiciliu profesionist avem in dotare un parc auto format din ambulante mari (B1 si B2), autosanitare de consultatii si unitati medicale de interventie si transport formate din medici primari si specialisti care va stau la dispozitie 24/7.

Clinica medicala privata MEDO Brasov, in cadrul serviciului de consultatii si ingrijiri la domiciliu va ofera urmatoarele*:

  • deplasarea medicului de garda la orice ora din zi si din noapte la domiciliul solicitantului in urma sesizarii dvs. telefonice, 24/24, 7 zile pe saptamana
  • deplasarea poate avea ca si scop: consultatie sau investigatie medicala la domiciliu, tratament, recoltare de analize, eliberare documente medicale, consultatii medic de specialitate si servicii de nursing la domiciliu
  • deplasarea medicului specialist endocrinolog, neurolog, cardiolog, dermatolog, urolog, alergolog la domiciliul dvs. pentru acordarea unei consultatii
  • investigatii oferite in ambulator: ecografie, recoltari analize medicale, E.K.G., spirometrie, audiometrie
  • transport cu ambulanta, dotata in mod corespunzator
  • eliberarea certificatelor de deces
  • MEDO nu asigura consultatii in regim de urgenta de grad „O”

* In limita echipajelor disponibile, interventiile la domiciliu se efectueaza programat.

INFORMATII SI PROGRAMARI