Medic de Familie | Centrul de Diagnostic si Tratament Medo

Medicii nostri au o singura grija: sanatatea ta

medic de familie brasov

Serviciul de medicina de familie al Centrului de Diagnostic si Tratament Medo Brasov este un serviciu modern, organizat si dotat in conformitate cu standardele si normele europene.

Pentru a beneficia de intreaga gama de servicii oferite de Centrul de Diagnostic si Tratament Medo, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, va puteti inscrie pe lista medicului de familie intr-un mod foarte simplu urmand pasii de AICI. Cand spunem 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, nu glumim. In centrul de permanenta MEDO gasiti la orice ora din zi sau din noapte un medic si un asistent medical care va pot oferi consultatii de Medicina Generala – Medicina de Familie.

PENTRU INFORMATII SI PROGRAMARI

Ce beneficii oferim noi in plus fata de alte structuri de Medicina de Familie? Iata doar cateva dintre ele:

  • Noi depindem de programul dvs, nu dvs. de programul nostru;

  • Centrul de permanenta vine in completarea programului de medicina de familie;

  • Nu percepem plata pentru consultatiile fara programare. Apreciem ordinea si de aceea facem programari, dar din pacate nici noi si nici dvs. nu putem anticipa cand ne imbolnavim si de aceea urgentele au prioritate.

  • Medici specialisti pe diverse specializari stau la dispozitia dumneavoastra in aceeasi locatie.

Serviciul de Medicina de Familie Medo Brasov

Serviciul de Medicina de Familie asigura un management performant al problemelor pacientilor, de la preventie si pana la monitorizarea bolilor cronice, cu programare sau chiar la solicitare in caz de urgente.

Preocuparea noastra este sa cream un serviciu de Medicina de Familie in care sa primeze interesul dvs., sa putem rezolva orice problema de sanatate care nu necesita spitalizarea. Aproximativ 80-85% din problemele pacientilor pot fi rezolvate in medicina primara, cu maxim de siguranta, confort si satisfactie.

Medicul specialist de Medicina de Familie este si trebuie sa fie cel care vegheaza la sanatatea dvs., ocupandu-se de managementul informatiilor si oferindu-va ajutor specializat pentru o mai buna orientare in sistemul medical.

In serviciul nostru de Medicina de Familie exista o preocupare permanenta pentru imbunatatirea comunicarii, aceasta reflectandu-se in rezultatele terapeutice si in relatiile de calitate medic-pacient.

Comunicarea permanenta cu pacientii nostri se face prin mijloace moderne: telefon, email, newsletter-ul Medo News.
Activitatea medicala are la baza utilizarea ghidului de practica bazat pe dovezile şi protocoalele Centrului de Diagnostic si Tratament Medo.
La MEDO, pacientii nostri se simt cu adevarat ca intr-o familie. Pentru noi fiecare pacient este special!

Echipa de Medici de Familie Medo Brasov

Echipa de medici care asigura activitatea in centrul de medicina de familie este formata din:

  • Dr. Med. Radu MITREA, Medic Primar
  • Dr. Med. Adrian DANCIULESCU, Medic Specialist
  • Dr. Med. Camil NEGREI, Medic Medicina Generala
  • Dr. Med. Laura ISOP, Medic Specialist