Articol actualizat la 21/11/2019

Timp de citire: 4 minute


MedoNews, Decembrie 2012                                                                            www.medo.ro

Verde cetina de brad
Noi va colindam cu drag
De cu seara gospodari
Sa traiti voi oameni mari.

Copilasi colindatori
Cete mari de uratori,
Va aduc iar pe la case
Vorbe calde si frumoase.

Cu urari de bucurie
La tot omul ca sa fie
Mult noroc si spor la toate
Bucurii si sanatate!

RETROSPECTIVA MEDO 2012

Anul 2012 a fost un an greu, cu bune si rele. Centrul Medical MEDO a incercat in permanenta sa fie alaturi de dumneavoastra. Daca am reusit sau nu, dumneavoastra decideti! Privind insa la numarul de solicitari din partea pacientilor si clientilor nostri, credem ca suntem pe drumul cel bun.
Acum la sfarsit de an, ne permitem sa va prezentam cateva din preocuparile noastre de-a lungul acestui an, care se va termina peste cateva zile.
Va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou Fericit si plin de bucurii!

Echipa MEDO

MEDO 24 de ore / 7 zile

Centrul de Permanenta MEDO

Infiintat la sfarsitul anului trecut, Centrul de Permanenta MEDO a oferit servicii medicale pentru urgente usoare la un numar de cateva mii de pacienti din zona arondata. Serviciul este asigurat de un numar de cca 10 medici de familie ai MEDO si colaboratori, care efectueaza garzi prin rotatie.

Mai multe detalii…

Serviciul de urgenta prin 112

Acnul acesta MEDO a intrat in contract cu CJAS Brasov pentru un nou serviciu de urgenta prin telefonul unic national 112. Astfel, 24 de ore pe zi, MEDO participa la serviciul de urgenta al Ambulantei Brasov. Urgentele sunt triate de dispeceratul judetean 112 si o parte din cazuri sunt repartizate catre echipajul de interventie la domiciliu al MEDO.

Consultatii la domiciliu 0268 966

Continua in paralel serviciul de consultatii cu plata la domiciliu, binecunoscut deja de pacientii din Brasov si imprejurimi. In ciuda crizei, pacientii ne solicita din ce in ce mai multa, dovada a seriozitatii cu care sunt tratati in permanenta.

Mai multe detalii…

Recoltari la domiciliu

Pacientii care din diverse motive nu se pot deplasa la sediul clinicii, pot solicita recoltarea analizelor la domiciliu. Serfviciul a fost reorganizat in 2012 si deja este cunoscut de multi dintre pacientii nostrii.

Mai multe detalii…

Cardiologie adulti

Cabinetul de cardiologie ofera intreaga gama de servicii de cardiologie.

Consultatiile in specialitatea cardiologie sunt oferite de Dr. Doka Bianca, medic specialist cardiolog. Pacientii cu bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiaza de consultatii in regim compensat (consultatia de cardiologie + examenul electrocardiografic). Daca este necesar, pacientii pot beneficia de investigatii suplimentare – echografie cardiaca 3D, examen Doppler etc.

Cardiologie pediatrica

MEDO  impreuna cu Dr. Popovici Bianca va ofera consiliere si indrumare pentru rezolvarea problemelor patologice.

Va stam la dispozitie pentru un diagnostic cert, intr-o gama larga de boli cardiace congenitale sau dobandite.

Va consiliem in alegerea celui mai bun tratament sau conduita operatorie, MEDO avand stabilite parteneriate cu clinici din tara si din strainatate.

Mai multe detalii…

 

Acupunctura Zhendao

O tânara de 28 de ani a scapat de o tumoare cerebrala, unei pianiste de 13 ani din Bucuresti i-a revenit auzul, iar o pacienta cu ci­roza are un ficat „nou”. Peste 20.000 de pacienti si-au regasit sana­tatea dupa ce au apelat la acu­punc­tura Zhendao, uni­cul centru de profil din Europa fiind la Brasov.

Mai multe detalii…

Teste ADN – paternitate

Testul nostru AncestrybyDNA™ scaneaza 176 de regiuni din ADN-ul dumneavoastra pentru a va determina profilul biogeografic—ce procent din cele 4 populatii “stravechi” se regaseste in ADN-ul dumneavoastra: European, Est Asiatic, Zona Sub-Sahara, si Amerindian. Aceste grupuri populationale sunt definite dupa cum urmeaza: European. Acest grup populational include Europeni, populatia ce apartine Orientului Mijlociu, si Sud-Asiatici. […]

mai multe detalii

Alte servicii medicale

Din lipsa de spatiu, rezumam celelalte servicii medicale la fel de importante si accesate de clientii MEDO: laborator clinic, medicina muncii, transport medicalizat, servicii medicale internationale, medicina maritima.

Detalii puteti gasi in brosura noastra aici.

Centru Medical MEDO Brasov

Str. Cicoarei, nr. 8A, cod 500188

Telefon: 0268/47.42.37

Programari consultatii:  0268/41.24.21

Consultatii la domiciliu: 0268-966

E-mail: office@medo.ro

www.medo.ro