Medicina Traditionala Chineza – Acupunctura Zhendao

Acupunctura Zhendao, medicina traditionala chineza Centrul de Diagnostic si Tratament Medo Brasov

Incepand cu data de 08.09.2020 programul cabinetului de acupunctura se va relua. Programarile se pot face la telefon 0268 412 421 sau 0268 474 237 precum si prin email la adresa secretariat@medo.ro! Va rugam sa respectati ora programarii precum si toate indicatiile echipei MEDO privind respectarea tuturor normelor in vigoare!

UN ACUPUNCTURIST ZHENDAO EMINENT FACE PARTE DIN ECHIPA MEDICALA A CLINICII MEDICALE PRIVATE MEDO BRASOV

Un nou profesor chinez specializat in acupunctura Zhendao se afla la Brasov pentru a continua proiectul inceput de profesorul Xiao DEHUA.

Prof. Dr. LI HONG a predat la institutul BEIJING HANZHANG ZHENDAO, a fost directorul tehnic al spitalului ZHENDAO din BEIJING, consul al TEHNICII STIINTEI ZHENDAO CHINA si consul principal al INSTITUTIEI DE CERCETARE DE MASAJ BEIJING.

Prof. dr. Li HONG are o vasta experienta, avand la activ sute de mii de cazuri rezolvate prin acest gen de terapie, fiind unul dintre cei 25 de specialisti in acupunctura ZHENDAO din China si singurul din Europa.

In medie, un pacient necesita intre 3-6 sedinte pentru rezolvarea unei afectiuni prin intermediul acupuncturii Zhendao. Fiecare sedinta dureaza aproximativ 3-5 minute.

In manevrele de stimulare a centrelor energetice este folosit un ac special, confectionat din titan, de unica folosinta. Metodele de asepsie sunt garantate si inlatura orice risc de infectare secundara.

Consultatia si tratamentul sunt oferite adultilor, dar si copiilor, in urmatoarele afectiuni:

  • afectiuni osteo-articulare si musculare
  • acute si cronice
  • tulburari neuromotorii si senzoriale
  • tuburari psihice
  • tulburari ale functiei erectile
  • tulburari functionale ale organelor interne
  • tulburari metabolice si endocrine
  • dezechilibre metabolice (obezitate etc.)

Pana in prezent au fost tratati la Centrul de Diagnostic si Tratament MEDO Brasov, prin intermediul acupuncturii Zhendao, peste 20.000 de pacienti.

acupunctura zhendao medicina traditionala chineza

Activitatea se desfasoara la Centrul de Diagnostic si Tratament MEDO din strada Cicoarei nr.8A, de marti pana vineri, intre orele 08.00-14.00.

Programari pentru sesiunile de acupunctura Zhendao si informatii la numarul de telefon 0268 412 421, de luni pana vineri intre orele 08.00-18.00.