Articol actualizat la 21/11/2019

Timp de citire: 2 minute

MEDO 24 de ore / 7 zile       Este bine sa stiti ca MEDO este singura unitate medicala din ambulatoriu în Brasov, care ofera servicii medicale la orice ora, in orice zi. Centrul nostru medical si-a extins serviciile in asa fel incat, oricand, puteti beneficia de una dintre formele de asistenta medicala calificata.

       Zilnic, in cadrul programului normal, puteti accesa cabinetele de medicina familiei, de specialitate şi laboratorul clinic. In cursul noptii, in week-end-uri si sarbatori legale puteti accesa Centrul de Permanenta MEDO, deschis in sediul nostru, in care 10 medici de familie, prin rotatie, va ofera consultatii pentru urgentele minore. Serviciul este gratuit, pentru pacientii din Brasov si Ghimbav, fiind decontat de Casa de Asigurari Brasov.

 

      La cerere, serviciul de ambulanta 0268-966 – poate fi solicitat pentru urgente minore la domiciliu, contra cost. Serviciul este permanent, 24 ore pe zi. La solicitare, un echipaj medical se poate prezenta la pacient in cel mai scurt timp.

       Trebuie amintit ca echipajele noastre de ambulanta participa si la serviciul de urgenta 112, servicii care insa sunt dirijate de Serviciul de Ambulanta Brasov.

       De asemenea, Ambulantele Medo asigura si transport supravegheat medical atat in tara cat si in strainatate, la preturi convenabile.

       Pentru informatii suplimentare ne puteti oricand suna la 0268-966.