Articol actualizat la 19/11/2019

Timp de citire: 2 minute

Tulburari de dinamica sexuala, frigiditate, anorgasmie, impotenta sau disfunctie erectila, iata doar cateva probleme cu care se confrunta pacientii cabinetelor de sexologie.

Terapia Zhendao, o noua metoda de acupuntura

Aceasta terapie imbina traditia chineza cu medicina stiintifica de ultima ora, reprezinta o metoda eficienta si fara complicatii ce va poate ajuta in rezolvarea problemelor de natura sexuala, disfunctie erectila sau impotenta in doar cateva sedinte de tratament.

Acupunctura Zhendao

Profesorul specialist in acupunctura Zhendao de la clinica Medo este unul din cei 23 de specialisti din intreaga lume in aceasta de terapie si in tratamentul acestor afectiuni. Tratamentul sau este unic in Europa, iar experienta a 400.000 de cazuri tratate in China i-au adus prestigiu in intreaga lume.

Rata de succes a acestei terapii a fost demonstrata stiintific si este de peste 40 de ori mai eficienta decat acupunctura clasica, iar faptul ca nu apar complicatii in urma terapiei, cum se intampla in cazul tratamentelor medicamentoase (Viagra) face ca acupunctura Zehndao sa fie foarte apreciata si cautata de catre pacienti.

Activitatea Prof. Dr. Li  Hong se desfasoara la Centrul Medical MEDO din strada Cicoarei nr. 8A, de marti pana vineri, intre orele 08.00-14.00. Pentru programari, va rugam sa ne contactati la tel: 0268/41.24.21.

Pentru mai multe informatii accesati sectiunea Medicina traditionala chineza.

Majoritatea barbatilor pot avea, izolat, in timpul vietii, probleme de erectie. Pentru altii insa, acest lucru se intampla mai des, mai ales odata cu cresterea in varsta. Se apreciaza ca in SUA jumatate din barbatii intre 40-70 de ani sufera de o forma de disfunctie erectila. In Romania, statisticile arata ca peste 35 de ani, unul din patru barbati sufera de disfunctie erectila.

Problema este ca multi barbati care sufera de aceasta boala nu se adreseaza medicului din jena fata de situatia lor. Probabil ca un procent mai mare de femei care nu au orgasm sufera in tacere. In trecut se considera ca 80% din aceste probleme au cauza psihologica. Astazi, pe masura ce investigatiile s-au modernizat, s-a observat ca doar 20% din probleme au cauza psihologica, restul de 80% fiind generate de cauze organice.

Printre cauzele principale ale tulburarilor de dinamica sexuala putem enumera: stresul, unele medicamente, alcoolismul, tutunul, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, ca si orice alta boala care afecteaza sistemul vascular.

Din fericire in prezent exista numeroase medicamente care pot imbunatati activitatea sexuala a unui cuplu. Din pacate, odata cu inaintarea in varsta, functia sexuala isi pierde din eficienta, alaturi de alte functii ale organismului. Si aceste cazuri pot beneficia de un tratament sexologic adecvat care se face respectand stricta confidentialitate a apcientului.

In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de consultanta si de ultimele noutati in acest domeniu, inclusiv de medicatia adecvata.

Programarile se pot face la sediul Centrului Medical Medo, Str. Cicoarei nr. 8 A,  telefonic la 0268.412.421, luni-vineri orele 8.00-18.00 sau online.